Com es costum al desembre acudirem a la Fira de L’Estany (Moianès). Aquest any a més a més de la nostre presencia durant el dia 8 de desembre s’han organitzat passejades en benefici de La Marató de TV3 contra l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Esperem que sigui tot un èxit i recaptem molts diners per aquesta bona causa. Us hi esperem a tots el dia 8 de 9 a 14h a L’Estany!

Programa de la 24ª Fira de L’estany:  http://www.estany.cat/data//agenda/2016/2911160345_estany16.pdf

Aquest lloc web fa servir cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies