AGROCLASSICS es el Festival de maquinaria agrícola d’època organitzat per la nostra associació. Les activitats que realitzarem en aquesta edició inclou la Primera concentració de tractors LANZ BULLDOG on exposarem més de 25 models diferents i més de 30 tractors LANZ, també com es habitual realitzarem la sisena edició del Campionat de Llaurada amb tractors d’època de les Comarques de Barcelona, batuda amb maquina de batre d’època i demostració i exhibició de treballs de camp amb tractors LANZ. A més a més aquest any els amics d’Agrícola Dizcar realitzarán un Acte en benefici del Banc d’Aliments de Manresa. L’horari aproximat de les activitats sera el següent:

 

Dissabte 17 de setembre

10:30h Exhibició de treballs amb tractors LANZ
12:00h Batuda amb maquina de batre d’època
18:00h Marató de Ball Country

Diumenge 18 de setembre 

10:00h VI Campionat de Llaurada amb tractors d’època de les comarques de Barcelona.
10:00h Campionat de Velocitat de tall amb motoserres i Acte en benefici del Banc d’Aliments de Manresa, subhasta de escultures de fusta fetes amb motoserres.Durant tot el cap de setmana: 1a Concentració de tractors LANZ BULLDOG (més de 25 models diferents), Exposició permanent de tractors d’època, servei de Bar i Barbacoa.

Aquest lloc web fa servir cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies